Девојка зависна од секс: Спиев со 300 луѓе и имам 5 оргазми дневно

Неша Џеј (24) од Норфолк, која првото сексуално искуство го имала на свои 16 години, до сега спиела со 300 луѓе. На секс се одлучува и со целосни странци, сака да покаже на луѓето дека е сосема нормална и здрава.
Оваа девојка боледува од зависност од секс. Вели дека не е ни малку лесно да се живее со ова пореметување, а ни терапијата не и помогнала.
– Тргнува од зголемено потење, чувствувам дека мора да имам секс 5 пати дневно – открива Неса.
Таа сексуални партнери наоѓала и во супермаркет.
– Прво ќе позборувам со нив, за да се уверам дека не се необични или опасни, кога ќе видам дека се е во ред, одиме кај мене, – открива таа.
Неса спиела и со жени, а до сега има испробано околу 2000 сексуални играчки. Нејзините пријателки постојано се плашат дека Неса би можела да ги привлече нивните партнери. Но, та вели дека секогаш не било се во сексот.

– Понекогаш сексуалните врски траеле со месеци, одевме на кафе или во кино.
Сексуалната зависност и понатаму е со неа, но таа сега ужива во врска со едно момче. Таа врска трае околу една година, а за неа се одлучила откако што за еден месец спиела со околу 30 мажи.
– Постои и емотивна страна. Мислам дека силните луѓе треба да имаат некој вид емотивна поврзаност за да уживаат во сексот.
Често сексот е многу интимен, сакам психичка поврзаност и всушност имам високи стандарди – додава.
Неса не сака сексуалната зависност да ја дефинира. Таа вели дека како и сите други ужива во читањето и има голем број на хобија. Неша Џеј (24) од Норфолк, која првото сексуално искуство го имала на свои 16 години, до сега спиела со 300 луѓе. На секс се одлучува и со целосни с

Пронајдете не на следниве мрежи: