Девојката на синот на Цеца им порача на останатите девојки…

Loading...

Маша Терзиќ откако се смири со Вељко Ражнатовиќ изгледа реши да ги предупреди сите девојки да се држат подалеку од нејзиното момче.Веднаш откако се смириле, Вељко Ражнатовиќ и Маша Терзиќ,повторно на социјалните мрежи објавуваат бројни заеднички фотографии а најмногу внимание привлекла фотографијата на Вељко, прекриен со бакнежи покрај која Маша напишала: „Тој е моооој и само мооооој“.
Изгледа дека на ваков начин ќерката на Звездан Терзиќ сакала на сите девојки да им порача  да се држат подалеку од Вељко, а и дефинитивно да потврди дека тие двајца се повторно заедно.

Веднаш откако се смириле, Вељко Ражнатовиќ и Маша Терзиќ,повторно на социјалните мрежи објавуваат бројни заеднички фотографии а најмногу внимание п

loading...
Loading...