Девојки, еве како да препознаете дека навистина му значите

Момчињата обично тешко ги искажуваат своите еомции. Едни мислат дека тоа не е машки, а други пак се плашат од вашата реакција. Како и да е, еве неколку знаци преку кои ќе препознаете дека вашето момче вистински ве сака. 
1.Ви зборува за работи за кои не зборува баш со секого. Било тоа да се ситни проблемчиња или големи тајни, му годи разговорот со вас и потполно ив верува.
2.Се ангажира околу вашето семсејство. Редовно доаѓа со вас кога ги посетувате вашите родители. Да не му бевте важна, на првиот ваков предлог ќе избегаше.
3.Ве прашува за мислење. Можеби се уште ја носи онаа глупава маичка, но за поважни прилики ве прашува за мислење и совет.
4.Секогаш е на ваша страна, па дури и кога не сте во право. Но, ако не сте во право, ќе ви каже за тоа кога сте сами, а не пред целото друштво.

 
5.Сака секогаш да сте дел од неговиот живот. Ако ви се јави додека е излезен со пријателите, знајте дека навистина ве сака.
6.Ве бакнува ненадејно, баш затоа што едноставно така му дошло. Дури и ако сте свртени, ве бакнува во косата.
7.Оди во шопинг со вас, и не се жали за ништо.
8.Важно му е да сте среќни. Знае дека и двајцата сте имале луд ден на работа, но ќе ви подготви убава вечера и ќе разговара со вас додека јадете.
  
1.Ви зборува за работи за кои не зборува баш со секого. Било тоа да се ситни проблемчиња или големи тајни, му годи р

Пронајдете не на следниве мрежи: