Девојки кажете на кој начин да ви пријдеме во диско?

Loading...

Што вие девојки очекувате од машките навечер бе? Какви филмови си правите во главата???Па дошла во 5 сабајле и стаила статус СЕЉАЦИ НАСЕКАДЕ! Море Сељанко една што уште не разликуваш Зимски од Летни Олимписки игри, ти ли бе ќе судиш кој е сељак, а кој не???
Па нормален дечко, воспитан, елоквентен, завршен факултет, амбициозен, вреден, вработен со јасна визија во животот искочил навечер со другарите да се опушти малку и те здогледал тебе! Да СЕЉАНКО, тебе! Си му се причинала слатка, убава и со добри манири (дека во диско нишо друго не моеш да забалежиш, освен тоа каков газ имаш).Собира момчево храброст, како да ти пријде, а да не биде еден од тие тешки сељандури кој претходно дошле и те влечеле за рака и ти пуштале ниски фори….собра храброст, дојде, се приближи и најкултурно кажа:
„Добро вечер, ја сум тој и тој, би сакал да се упознаеме и доколку постои можност вечерва да се дружиме и забавуваме?“

Оваа што навидум изглеаше како добра дама, повлечена девојка, ко да добила ЏЕК ПОТ! Девојкава влага у улога на Др. Џекил и г-дин Хајд! Цела еб*на негативна енергија ја истура врз момчево, ко небаре да е Ферди циганчето од улица што дува лепак! Го прави со коментари подолу од гомно (нали дека ситуацијата и наложува така да биде) и ГОРДО ко да ја добила битката на Ватерло! Ма кое Ватерло ја тебе ти го спомнувам тебе, ооо богиња на простотијата и глупоста! Нормално, сега егото и е наполнето ко 100% батерија на Iphonе и за неа вечерта е исполнета. Ќе се кикоти и ќе биде гневна на цел машки род што не знае како да и ПРИЈДЕ!
АЛООО, јавувањето на СРЕЌНИ КОЦКИ и лајкот од Мелита шо си го добила на профајл пикчр ти се најголемо остварување у животот шо си ги добила бе!
 Повеќе на следниот линкПа дошла во 5 сабајле и стаила статус СЕЉАЦИ НАСЕКАДЕ! Море Сељанко една што уште не разликуваш Зимски од Летни Олимписки игри, ти ли бе ќе судиш к

loading...
Loading...