Девојките и паметните телефони!

Loading...

Иако ова е малку постара реклама за Sony Xperia X10, сепак голема е веројатноста да не сте ја погледнале. Сметајте се среќни во тој случај..Станува збор за тестирање на функционалностите на паметните телефони, а испитаниците се девојки, односно модели. Да, се ќе тече онака како што претпоставувате!
Девојките и не се баш „бистри“, но очигледно паметниот телефон на Sony е тука за нив…е сега, зашто телефонот не успеа, навистина е мистерија! 🙂
Видеото погледнете го на GSM.MKСтанува збор за тестирање на функционалностите на паметните телефони, а испитаниците се девојки, односно модели. Да, се ќе тече онака како што прет

loading...
Loading...