Девојките раскажуваат што се слушнале за време на секс

Има секакви мажи, од фантастични во креветот, до неискусни. Но оние што се најлоши се зборлестите. Секако, малку dirty talk во спалната соба секогаш е добредојден, но и за него постои граница. Во едно истражување за хрватски индекс, девојките од цела Хрватска раскажуваа кои се најстрашните работи што ги слушнале за време на секс. Прочитајте и самите и споделете го со нас вашето искуство!
Ивана (24) – Еден поранешен дечко за време на секс, ме погледна длабоко во очите и ме праша „Сакаш да ме научиш да играм Бела (игра со карти)?“ Не го научив и раскинавме бидејќи недостасуваше романтика во врската
Ина (23) – „Дојди да го сокријам мојот медо во твојата шума“ – јас не можев да престанам да се смеам со часови после оваа изјава. 
Ивана (30) – Еден мој поранешен дечко имаше одвратна навика. Секој пат кога ќе свршеше викаше „Ооооо мама!“ Не беше воопшто секси, напротив, беше доста језиво.
Анамарија (24) – „Излижи ми го шупакот“ – беа најлошите зборови што некогаш ги слушнав за време на секс. Реченицата ме протресе како струја.
Зорка (30) – Имав дечко кој својот пенис го нарекуваше митралез, а на секс ме викаше со зборовите „Дојди на стрелање“.  Раскинавме поради неговата опседнатост со војна.
Извор: index.hr
Кои се вашите искуства на ова поле? Споделете со нас во коментар. :)Има секакви мажи, од фантастични во креветот, до неискусни. Но оние што се најлоши се зборлестите. Секако, малку dirty

Пронајдете не на следниве мрежи: