Џихадистите го ловат: За главата на пријателот на Цеца нудат 45.000 евра!

Наградата за главата на бугарскиот „ловец на мигранти“ кој лови илегални баратели на азил низ границата со Турција е 45.000 евра, објави Исламска држава.Да потсетиме, Динко Валев и неговите банди патролираат со тенкови, а понекогаш подрачјето околу градот Јамбол го пребаруваат јавајќи на коњи.
Кога ќе ги здогледаат престапниците, ги апсат и ги предаваат на полицијата. Во својата земја Динко е толку популарен, што си дозволи купување на луксузен Мерцедес С-класа.
Повикан е и во реланото шоу Големиот Брат, а неодамна се фотографираше и со пријателката Светлана Цеца Ражнатовиќ.
Сепак, неговите дела го привлекле вниманието на терористичката група, која сега ја бара главата на 29-годишниот маж.
Да потсетиме, Динко Валев и неговите банди патролираат со тенкови, а понекогаш подрачјето околу градот Јамбол го пребаруваат јавајќи на коњи.

Пронајдете не на следниве мрежи: