Димитар Атанасовски призна: „Меѓу мене и Јована има голема страст!“

Loading...

Водителот Димитар Атанасовски, еден од учесниците во шоуто “Танц со ѕвездите”, деновиве на големо се подготвува за новиот танц којшто јавноста ќе има можност да го види во сабота, а овојпат водителот и неговата партнерска Јована Василева ќе се претстават со „Ча-ча-ча.“- Оваа емисија ќе играме ча-ча-ча. Мешањето со колкови е нешто со што допрва се запознавам и навистина ми е чудно како додека го мрдам левиот колк, десниот ми стои мирно и обратно. Се се учи, па така и ова. Презадоволен сум од тоа како напредувам и морам да кажам дека танцувањето стана дел од мојот живот и сум среќен што е тоа така”, вели Атанасовски, пренесува Вечер.
Дека танцот без страст не е танц потврдува и самиот Димитар, кој вели дека меѓу него и Јована и тоа како постои голема страст.- Оваа емисија ќе играме ча-ча-ча. Мешањето со колкови е нешто со што допрва се запознавам и навистина ми е чудно како додека го мрдам левиот колк,

loading...
Loading...