Димовски: Еден кандидат во животна опасност, друг претепан, на трет му вперија пиштол во глава, така е кога СДСМ е на власт

Loading...

Димовски: Еден кандидат во животна опасност, друг претепан, на трет му вперија пиштол во глава, така е кога СДСМ е на власт Еден кандидат во Кичево испукан и во животна опасност, друг кандидат крвнички претепан во Шуто Оризари, трет кандидат во Кавадарци беше со вперен пиштол во глава. Тоа е СДСМ, ова на својот ФБ профил го објави пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Илија Димовски.
Тој во својот статус додава и дека помладите не памтат, но така е кога СДСМ е на власт.Еден кандидат во Кичево испукан и во животна опасност, друг кандидат крвнички претепан во Шуто Оризари, трет кандидат во Кавадарци беше со вперен п

loading...