Димовски: Катастрофа во најава…

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Илија Димовски на својот Фб профил постираше фотографија со графикон за Директните инвестиции во Република Македонија во периодот од мај и јуни годинава. Инаку периодот бележи пад во месеците откако СДСМ дојде на власт, погледнете.
Инаку периодот бележи пад во месеците откако СДСМ дојде на власт, погледнете.

Пронајдете не на следниве мрежи: