Дива против Дива! Карлеуша должи милиони, се крие од извршителите?!

Loading...

Иако војната помеѓу  Јелена Карлеуша и Дијана Јанковиќ доби судски епилог, двете пејачки и  понатаму  водат  битка. Како што  тврди  Дијана Јанковиќ, Карлеуша должи милиони  врз основа судска пресуда, но тие пари  никако  да бидат  исплатени.Поради тоа Диди  Јанковиќ дуси и  се сомнева дека Карлеуша навистина живее во  луксузна вила во која секојдневно се фотографира и  се фали  на социјалните мрежи.
„Се прашувам дали Јелена Карлеуша навистина живее во луксузна вила или стан во кој  се слика, бидејќи бидејќи извршителите не можат   да ѝ го врачат моето  барање за извршување на три милиони динари, колку  што  ми  должи  по  судската пресуда“, напишала Дијана на Фејсбук.

Судирот помеѓу  овие две диви трае веќе со години, откако една со друга се буцкаат на социјалните мрежи. Така Дијана во  една емисија го искритикувала стајлингот на Јелена и искоментирала дека носи  лажи  кристали, додека оваа ѝ вратила на Твитер, сугерирајќи дека Диди  го  добила прекарот „Стотка“ работејќи во еден мотел. И едната и  другата тогаш најавиле тужби.Поради тоа Диди  Јанковиќ дуси и  се сомнева дека Карлеуша навистина живее во  луксузна вила во која секојдневно се фотографира и&nb

loading...