Дневен хороскоп 14.08.2013

Loading...

Прочитајте што ви предвидуваат ѕвездите за денес. ОвенПревиско летнавте, па тешко може да ја прифатите суровата стварност. Уметничките души ќе бидат среќни и за сите незадоволства ќе најдат компензација во уметноста, а оние што не се занимаваат со уметност ги очекуваат загуби. Ги расфрлате парите на сите страни.БикДоколку не сте наметливи ќе ја избегнете омразата од другите. Со самото тоа ќе го ублажите јазот што настанал. Имате одлични особини, но претерувате во доследноста со што на партнерот и на блиската околина им одите на нерви. Најдете златна средина. БлизнациБидејќи максимално се заложувавате на работното место, потребата за опуштање и уживање во комфор станува многу силна. Моменталните планови се нереални, па заборавете ги. Свртете се кон филозофијата, уметноста и спортот, бидејќи само така ќе можете да ја избегнете кризата….
Прочитајте повеќе на TZM.mkОвенПревиско летнавте, па тешко може да ја прифатите суровата стварност. Уметничките души ќе бидат среќни

loading...
Loading...