Дневен хороскоп 16.08.2013

Loading...

Прочитајте што ви предвидуваат ѕвездите за денес. ОвенПолека си доаѓате на себе и се опоравувате од стресовите во претходните денови. Занимавањето со мистични и со психолошки теми претставува најдобар лек. Ако се обидете од некого да побарате помош, ќе бидете непријатно изненадени.БикМислите дека многу се трудите и дека давате повеќе отколку што ви се враќа. Поразговарајте со блиски луѓе. Ќе видите дека не сте во право. Опасноста на денот ве чека во вид на вирусни инфекции и финансиски губитоци. Не се знае што може повеќе да ве вознемири.БлизнациШансите поминаа. Ако не ги искористивте, тоа е ваш проблем. Да се надеваме дека, сепак, тоа го сторивте, па се вртите кон нови содржини. Ве чека заработка, но и трошење. На планот на финансии морате да се коригирате, бидејќи влеговте во фаза кога не може да се контролирате.
Остатокот од хороскопот прочитајте го на TZM.mkОвенПолека си доаѓате на себе и се опоравувате од стресовите во претходните денови. Занимавањето со мистични и со псих

loading...
Loading...