Дневен хороскоп за 06.08.2013

Loading...

Прочитајте го вашиот дневен хороскоп.Овен
Добар и сигурен ден за материјална рализација, успешни ќе бидете во сите преговори. Не ги заострувајте односите со околината. Доколку дојде до расправии, ќе следат проблеми. Вашите проценки нека бидат објективни.
Бик
Поволен ден, исполнет со убави моменти и  убави можности. Можно е да бидете растргнати на повеќе страни. Воздржете се од непотребни коментари. Ако сте му помогнале на некого ќе се чувствувате одлично.
Близнаци
Имате голема шанса да ги остварите своите цели. За да ги реализирате деловните планови треа да дејствувате флексибилно. Можни се и недоразбирања со семејството, треба добро да го разгледате вашето однесување.
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Добар и сигурен ден за материјална рализација, успешни ќе б

loading...
Loading...