Дневен хороскоп за 07.03.2014 година

Loading...

Дневен хороскоп за 07.03.2014 годинаОвен
Во службениот однос се конципираат непријатности за доста од овните , кои за некои од нив се поврзани со патување . За да ја намалите веројатноста од празнини при остварување на своите намери , треба да си програмирате задачи и да ги извршувате доследно .
Бик
При остварувањето на контакти со пријателите или во јавните средини е добро да не влегувате во конфликти. Не сте секогаш вие во право. Оставете им на другите да го искажат своето мислење.
Близнаци
Во овој ден за повеќето  од Близнаците ќе се појави смиреност, како и шанса за реализирање на целите и намерите. За да го завршите денот успешно се препорачува да избегнувате конфронтација.
Рак
Во обид да се одлучите за едно неодложно прашање или да достигнете до јасност во врска со справувањето со него нема да згрешите, ако побарате нечија помош.

Лав
Овој ден е исполнет со многу движење за лавот. Со силни чекори одите кон успехот. Главата горе, ќе постигнете се што сте замислиле денес.
Девица
Патот, вестите, напнатиот љубовен став и чувството за стабилност го одредуваат расположението на Девиците , кај кои во моментов несомнено е на високо ниво
Вага
На преден план ви се поволните можности за монетарните добивки поврзани со бизнис одговорностите. Кај некои од зодијачкиот знак се јавуваат напнати односи со газдите во службата.
Скорпија
Во службата ќе треба да се справите со голема количина на задачи. Разочарувања настапуваат за оние од знакот , кои треба да одржат многу важен состанок .

Стрелец
Мнозинството од Стрелците се убедени дека ќе се справат со проблемите и ќе решат прашања од многу важна природа. Не треба да дозволите да ви се појави сенка на сомнеж. Успехот ви е загарантиран.
Јарец
За дел од претставниците на зодијачкиот знак ќе се појави конфликт со човек од блиското опкружување. Предметниот судир е во врска со непријатна ситуација која настанала во последните неколку дена .
Водолија
Кај мнозина се присутни емоционални превирања , кои често се последица од загубената довербата или авторитет. Најверојатно уште денес некои Водолии ќе се обидат да ги обноват загубените позиции , но успехот – барем засега – е многу сомнителен .
Риби
Оние од зодијачкиот знак , кои започнаа во предходните неколку дена со извршувањето на некоја задача , имаат шанса да ја завршат денес. Истото важи и за продолжувањето на започнатите преговори.Овен
Во службениот однос се конципираат непријатности за доста од овните , кои за некои од нив се поврзани со патување . За да ја намалите

loading...
Loading...