Дневен хороскоп за 08.04.2013

Loading...

Овен
Чувствувате прилив на позитивна енергија, ќе почне да ви се менуваат ставовите, се што до вчера ви пречеше сега веќе нема да ви пречи.  Ќе се чувствувате исполнето во љубовта и ќе бидет иницијатор за се, повеќе ќе се трудите за врската. Парична добивка благодарение на некоја женска личност.
Бик
Поволен период за планирање и остварување на плановите. Денес ќе имате огромно влијание на партнерот, па искористете ја ситуацијата. Пред вас се наоѓа работа која ќе ви овозможи екзаработивачка.
Близнаци
Потпрете се на вашите блиски личности, така најбрзо ќе го постигнете тоа што сте го замислиле. Се чувствувате нервозно во врската, па обидете се да откритет што ве иритира. Можно е да имате проблеми со несоница кои произлегуваат од проблемите кои ги имате на работното место.
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Чувствувате прилив на позитивна енергија, ќе почне да ви се

loading...