Дневен хороскоп за 08.05.2013

Loading...

Овен
На некој од вашето семејство ќе му треба помош а вие само ќе го игорирате тоа. Ќе треба да направите компромис и да помогнете кога е тоа потребно.
Бик
Денес ќе бидете малку несигурни. Нема да се чувствувате практични и ќе бидете напнати. Немате причина за тоа, но сето тоа произлегува од нешто што ви се случило во минатото.
Близнаци
Знаето кога и како да направите. Нека не ве сопираат стравовите во она што имате намера да го направите. Без страв можете да добиете се што ќе посакате….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
На некој од вашето семејство ќе му треба помош а вие само ќ

loading...