Дневен хороскоп за 13.05.2013

Loading...

Овен
Денес ќе го поминете денот сонувајќи- па што? Вашите романтични идеи можеби ќе им се  допаднат на другите па споделете ги со нив без срам.
Бик
Денес бидете внимателникога се финансиите во прашање. Многу ќе трошите ебз посебна потреба. Во љубовта стабилно.
Близнаци
Денес одлично ќе комуницирате со сите околу вас. Можеби ќе очеувате премногу. Па внимавајте може да останете разочарани од толку големи очекувања….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Денес ќе го поминете денот сонувајќи- па што? Вашите романт

loading...