Дневен хороскоп за 13.08.2013

Loading...

Дневен хороскоп за 13.08.2013.Овен
 
Ќе бидете во ситуација да создавате хармонија во својата околина. Тоа не ви се случува често, затоа и оваа улога ви е необична, но, сепак, ќе ја исполните. Сфаќате дека луѓето немаат ништо против вас. Се што сте им забележале паѓа во вода.
 
Бик
 
Денот е во знакот на другите луѓе. Ќе бидете во ситуација да им направите услуга и нема да ви биде тешко, но под услов да се почитуваат вашите строги правила. Потрудете се да размислувате за правилен начин на исхрана. Се уште не сте подготвени на приспособувања, мора да се потрудите.
 
Близнаци
 
Ќе имате среќа во љубовта и на берзата. Поволните планетарни аспекти влијаат на убавата страна на животот, затоа и сте добро расположени. Доколку ги почитувате барањата на организмот и сте активни, ќе бидете задоволни и успешни.
Повеќе на tzm.mkОвен
 
Ќе бидете во си

loading...
Loading...