Дневен хороскоп за 17.03.2013

Loading...

Овен
Одличен ден за комуникација со другите, потрудете се да бидете одговорни и да направите се што можете за да добиете одговори на прашањата кои вас ве интересираат. Немојте да дозволите било што да ви го расипе денот денес
Бик
Немојте да се прејадете, иако е денот одличен за уживање. Потрудете се да се задоволите себе си но немојте да се оптеретувате со дополнителни трошоци. Не секогаш матријалното е најважно.
Близнаци
Денес не сте добро расположение. Обидете се да не зборувате со сите за своите проблеми, обидете се да се свртите кон своите лични потреби…ж
Повеќе на следниов ЛИНКОвен
Одличен ден за комуникација со другите, потрудете се да бид

loading...