Дневен хороскоп за 18.04.2013

Loading...

Овен
Во изминатиов период постигнавте многу и сега е време малку да здивнете. Плодовите од вашето заложување се веќе видливи.  Сега и приватните планови можете лесно да ги реализирате.
Бик
Веќе не сте заинтересирани за љубовни односи кои ви пружаат само физичко задоволство. Сакате врска која ќе биде стабилна и долго ќе трае. Очекувајте напредок на поле на финансиите.
Близнаци
Сите работи кои долго ги одложувате сакате што поскоро да ги завршите. Сепак, нема потреба од многу брзање. Финансиите стабилни. Доколку сте слободни, подготвени сте за нова и сериозна врска. Здравјето одлично….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Во изминатиов период постигнавте многу и сега е време малку

loading...