Дневен хороскоп за 19.06.2013

Loading...

Овен
Не жалете се и не се фокусирајте на ситуации над кои немате контрола. Понекогаш се опседнувате за некои работи врз кои неможете да влијаете. Не враќајте се назад во минатото, учете од него, но не ги задржувајте мислите на вашите грешки и недоразбирања од тој период.
Бик
Вашата цел денес нека бидат нови пријателства. Може да се почувствувате како дел од одредена група на луѓе кои благодарение на вашиот шарм лесно ќе ве прифатат во нивниот круг. Ќе немате многу време за себе, бидејќи во текот на денот ќе бидете зафатени со работни обврски.
Близнаци
Можно е да добиете голем подарок денеска. Тоа би можело да биде значаен подарок или бонус од вашиот работодавач. Денес е позитивен ден да побарате пари на заем.
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Не жалете се и не се фокусирајте на ситуации над кои немате

loading...
Loading...