Дневен хороскоп за 20.06.2013

Loading...

Овен
Во секојдневието секогаш се појавуваат иритирачки ситуации кои лесно може да ве извадат од кожа. Но, не мора да дозволите да бидете испровоцирани. Внимавајте, можни се болки во грбот.
Бик
Денес некој финансиски ќе ви помогне,тоа ќе ве израдува. Ќе успеете да реализирате еден проект кој ви е многу важен. Ќе ги надминете недоразбирањата со партнерот со искрен разговор.
Близнаци
Ќе дејствувате агресивно при остварување на своите цели. Конечно ќе се почувствувате како се  да е на свое место. Обврските кон семејството бараат внимание и време, затоа не оставајте ништо на случајноста….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Во секојдневието секогаш се појавуваат иритирачки ситуации

loading...
Loading...