Дневен хороскоп за 24.05.2013

Овен
Обидете се да се ослободите од многуте обврски кои ги имате. Сакате да одложите една средба, но за жал тоа не е можно. Ускладете ги вашите чувства и мисли.
Бик
Изгледате многу снаодливо дури и во тешки ситуации. Умеете секогаш да се прилагодите и да се изборите за подобри услови. Светот околу вас го гледате со оптимизам.
Близнаци
Избегнете конфликт со личност која не го дели вашето мислење. Бидете почувствителни кога се во прашање другите луѓе. Нема потреба да се однесувате строго кон некоја блиска личност….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Обидете се да се ослободите од многуте обврски кои ги имате

Пронајдете не на следниве мрежи: