Дневен хороскоп за 25.06.2013

Loading...

Овен
Реализацијата на сите бизнис договори е загарантирана денес. Најдиректен и најсигурен пат за успехот е добрата соработка и секако вложениот труд. Но, бидете внимателни некој ќе се обиде да ви подметне нешто. Одличен ден за љубов.
Бик
Денес ќе добиете пари но не баш на чесен начин. На професионален план ситуацијата е поинаква. Тука навистина ќе дејствувате енергично. Ќе имате налив на сексуална енергија во врската.
Близнаци
Деес ќе ги остварите целите кога станува збор за деловната сфера. Можеби ќе биде потребно да решите еден проблем кој го имате со семејството или партнерот. Во одлична форма сте, продолжете со физичката активност…
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Реализацијата на сите бизнис договори е загарантирана денес

loading...
Loading...