Дневен хороскоп за 30.04.2013

Loading...

Овен
Ве иритира  нечие однесување. Доколку ве оптеретуваат емотивните сомнежи, разговарајте со партнерот и решете го тоа. Не треба во никој случај да бегате од вистината каква и да е.
Бик
Делувате позитивно на вашата околина. Немојте да ја пропуштите приликата која че ви донесе заработка. Објаснете му на партнерот дека вас ве поврзуваат исти желби и афинитети. Играјте игри на среќа.
Близнаци
Внимателно размислете за нечии зборови, пред да се впуштите во авантура која ќе ви донесе матријална загуба. Некој ви дава до знаење дека од вас бара емотивна сигурност. Не ја предизвикувајте својата среќа…..
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Ве иритира  нечие однесување. Доколку ве оптеретуваат

loading...