Доаѓа iOS 7.1: Не работи на R-SIM уреди!

Loading...

Конечно, Apple го објави ја објави во јавноста новата 7.1 верзија од популарниот мобилен оперативен систем iOS. Освен подобрувањата, разочарувачки вести ги чекаат сите оние што поседуваат телефони со X-SIM или R-SIM. Новата верзија го вклучува и CarPlay системот, кој беше промовиран на авто-мото конференцијата во Женева минатата недела. Преку оваа опција, корисниците на iPhone 5 и понови модели имаат можност да користат одредени функции на телефонот преку екранот на возилото.
Меѓу останатите промени се подобрувањата на Siri, iTunes Radio и iTunes Match, како и можност да имате преглед на дневните состаноци во календарот. За корисниците на iPhone 5s, направени се голем број на оптимизации во поглед на TouchID, како и камерата.
Повеќе на GSM.mkНовата верзија го вклучува и CarPlay системот, кој беше промовиран на авто-мото конференцијата во Женева минатата недела. Преку оваа опција, корисн

loading...
Loading...