Добил 1,25 милиони долари на лото, но нема да верувате што направил со ливчињата

Loading...

Невнимателен маж од Пенсилванија, САД фрлил неколку добитни лото ливчиња во канта кои можеле многу да го збогатат.Венди Хилтон, вработена во продавницата Zhou Grocery во Јорк, раскажува како човекот секој ден уплаќал лото.
Тој дента уплатил дури 25 ливчиња, од кои сите биле добитни: секое му носело по 50 000 долари. За несреќа, тој погрешно ги прочитал бројките и сите ливчиња ги фрлил во корпата за отпадоци.
Главната жена на пенсилваншката лотариа изрази жалење за тоа што човекот го направил. Парите (1,25 милиони долари) кои можел да ги освои остануваат во игра за наредното коло.Венди Хилтон, вработена во продавницата Zhou Grocery во Јорк, раскажува како човекот секој ден уплаќал лото.
Тој дента уплатил дури 25 ливч

loading...
Loading...