Добро поминал: Цел ден не и се јавувал на девојката на телефон и еве што го снашло…

Loading...

Американката била бесна на своето момче затоа што не и се јавувало цел ден…28-годишната девојка го „спржила“ момчето со шок пиштол…
Тие биле две години во врска и очекувале дете.
Според полицискиот извештај, се скарале затоа што цел ден не и се јавувал на телефон. Па таа се упатила кон неговата куќа, па со шок пиштолот „го спржила“ во пределот на стомакот.
Шокираното момче паднало на под и се обидело да се одалечи од неа. Но, таа пак го погодила.
Соседите повикале полиција. 28-годишната девојка го „спржила“ момчето со шок пиштол…
Тие биле две години во врска и очекувале дете.
Според полици

loading...
Loading...