Додека Адриана Лима ужива со новото момче, Јариќ заведе секси бринета!

Loading...

Додека неговата поранешна сопруга Адриана Лима ужива со новото момче, српскиот кошаркар Марко Јариќ времето го поминува на квалитетен начин.Ако некој помисли дека Јариќ тагува поради новата љубов на неговата поранешна сопруга Адриана, сигурно се излажал.
После посетата на Србија и одморот во Црна Гора, тој ужива во Мајами, каде што папараците го фатиле со згодна бринета.
Не е познато за кого се работи, но според изгледот може да се заклучи дека девојката се занимава со манекенство.

Ако некој помисли дека Јариќ тагува поради новата љубов на неговата поранешна сопруга Адриана, сигурно се излажал.
После посетата на Србија

loading...