Додека имала 140 килограми мажите ја нарекувале одвратна, а сега ги врти на мал прст!

Loading...

Кога денес ќе ја погледнете 27-годишната Хазел Дејсон веројатно никогаш не би ви паднало на памет дека некогаш била тешка 140 килограми. Оваа девој

loading...
Loading...