Додека нејзините врсници се на училиште, таа спие под отворено небо! Фотографијата од мало девојче го потресе целиот регион!

Loading...

Денес е први септември, ден кога учениците и нивните родители одат и се враќаат од училиште, полни со впечатоци од првиот ден во клупите, подготвувајќи се за новата учебна година…Босна и Херцеговина е земја која ги крие оние најсјајните но и најмрачните ситуации со  своите жители.
Од гламур  до  една слика која го кине срцето на секој  човек.
Сликата од малоо девојче како  спие под отворено небо во Мостар, почна да кружи на социјалните  мрежи, само  не се знае дали ќе има некаков исход од тоа или  само ќе биде минливо активна?Босна и Херцеговина е земја која ги крие оние најсјајните но и најмрачните ситуации со  своите жители.
Од гламур  до  една с

loading...