Додека опозиционерските медиуми пишуваа дека преговара со Џафери еве што всушност правеше Груевски во Маврово

Зимска семејна идила во Маврово, совршена за одмор. А така ја искористи и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски.Груевски со своето семејство новогодишните денови ги помина во Маврово каде што се одмараше и поминуваше квалитетно време со своите најблиски.
И додека опозициските медиуми спинуваа дека Груевски деновите во Маврово ги поминува преговарајќи со Муса Џафери, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ во суштина уживаше во снежните денови со своите ќерки Анастасија и Софија.
 
 Груевски со своето семејство новогодишните денови ги помина во Маврово каде што се одмараше и поминуваше квалитетно време со своите најблиски

Пронајдете не на следниве мрежи: