Доделување на Мастер Шеф ѕвезди на Македонскиот Интернационален ресторан „ВЕНЕТО“

Loading...

Македонскиот интернационален ресторан „ВЕНЕТО” со особено задоволство и чест го споделува со вас најголемиот настан во поновата историја на македонското угостителство и гастрономија.Македонскиот интернационален ресторан „ВЕНЕТО” со особено задоволство и чест го споделува со вас најголемиот настан во поновата историја на македонското угостителство и гастрономија . Македонскиот Интернационален ресторан „ВЕНЕТО„ на 14 септември ќе биде крунисан со специјалната категоризација од 3 ѕвезди од Светската Мастер Шеф  Асоцијација.
По тој повод делегација од 4 Мастер шефови ке престојува во ресторанот ВЕНЕТО со цел промоција на оваа интернационална категоризација.
Овој несекојдневен настан со ретко гастрономско уживање и специјална ВИП вечера за гостите, ќе се одржи на на 14 септември  во 18,00 часот.

Македонскиот интернационален ресторан „ВЕНЕТО” со особено задоволство и чест го споделува со вас најголеми

loading...
Loading...