Џогани се „напна“: Кои се Кристина и Емина, кој хит го отпеале?

Loading...

Џоле Џогани повторно распали со навреди врз жирито на Икс Фактор. Овојпат на мета е понежниот дел од жирито.Бесен бидејќи неговата ќерка Маринела беше елиминирана од Икс Фактор,  Џоле жестоко ги критикува Кристина и Емина за кои истиот се прашува кои хитови тие ги отпеале и дали некогаш одржале концерт!
Маринела беше колатерална штета во овој шоу програм. Испадна само затоа што на Жељко не му се допаѓаше Фифи. Она што жирито го прави е катастрофално. Наместо да им помагаат на овие деца, тие им одмагаат. Кој хит го имаат тие? Кои хитови ги отпеале Емина и Кристина? Дали некогаш одржале концерти? – нервозно изјавил Џоле за српските медиуми.
Што изјави Џогани за Даниел Кајмакоски погледнете на следниот ЛИНКБесен бидејќи неговата ќерка Маринела беше елиминирана од Икс Фактор,  Џоле жестоко ги критикува Кристина и Емина за кои истиот се прашува кои

loading...
Loading...