Ѝ дојде ли крај на љубовта: Се разведува Аца Лукас!

Loading...

Аца Лукас и Соња Вукасновиќ се разведуваат после пет години заеднички живот, ексклузивно дознава српски Курир.Пејачот пред три дена преку својот адвокат поднел до судот барање за започнување парница, а како главна причина за ваквата одлука ги навел се позачестените  несогласувања кои тој и Соња ги имале веќе подолго време.
„Не сакам да зборувам за приватниот живот“, рекол Лукас за медиумите, додека адвокатот на Соња порачал дека таа нема да дава изјави  поради интерес на детето.
Пејачот пред три дена преку својот адвокат поднел до судот барање за започнување парница, а како главна причина за ваквата одлука ги навел се позач

loading...
Loading...