Ѝ дојде преку глава од озборувањата: Севе конечно го покажа СТОМАКОТ!

Loading...

Откако таа и Игор заминаа на меден месец, секој на фотографиите на Севе гледа труднички стомак. Пејачката сега одлучи да стави крај на таквите озборувања.Бремена е или не: тоа прашање ги мачи многумина откако Северина (43) стана госпоѓа Којиќ. Секој на нејзините фотографи забележува трудничко меше и постојано одново почнуваат озборувањата дека пејачката очекува второ дете и прво со  сопругот Игор Којиќ (29).
Откако  сите се возбудиле дека поради една таква фотографија  и претоставиле дека Севе така суптилно сакала да објави  дека е бремена, таа денес ги демантираше сите тие гласини.
На инстаграм објави фотка на која се гледа нејзиниот гол стомак кој есовршено рамен и  јасно покажува дека не е бремена.

Бремена е или не: тоа прашање ги мачи многумина откако Северина (43) стана госпоѓа Којиќ. Секој на нејзините фотографи забележува трудничко меше и

loading...
Loading...