Доказ дека Севе е без конкуренција

Loading...

Севе секогаш владее со сцената. На гостувањето во шоуто „Fantastic show“ Северина зрачеше од сексапил. Облечена во полупровидна чипка ултра згодната пејачка откри се што поседува.
Заедно со „Министарке“ го изведе хитот „Уно Моменто“ и направи шоу за уживање

 
На гостувањето во шоуто „Fantastic show“ Северина зрачеше од сексапил. Облечена во полупровидна чипка ултра згодната пејачка откри се ш

loading...
Loading...