Доколку го видите ОВА во устата на своето милениче – итно на ветеринар!

Loading...

Ако му се случи нешто вакво на авшето милениче, не чекајте веднаш заминете на ветеринар. Оваа фотографија од куче на која се гледа како во неговата уста има бубамари изгледа морничаво. Овие инсекти се многу опасни и оставаат големи повреди, слични како хемиски изгореници, што се случило и со ова куче од фотографијата. 
– Ова е втор случај, на кој наидувам оваа година. Ако вашиот миленик има пена на устата, може  и него вакво слично да го мачи. Овиe бубамари можат да предизвикаат чир на јазикот и устата. И имаат многу болен убод, напишала една ветеринарка на Интернет. 
Ако му се случи нешто вакво на авшето милениче, не чекајте веднаш заминете на ветеринар. Оваа фотографија од куче на која се гледа како во неговата уста има бубамари изгледа морничаво. Овие инсекти се многу опасни и оставаат големи повр

loading...