Доколку имате профил на оваа мрежа, веднаш избришете го

Loading...

Доколку имате профил на оваа мрежа, веднаш избришете гоИако падна во заборав, една друштвена мрежа може да ви создаде големи проблеми. Интернет експертите повикуваат корисниците на некогаш популарната мрежа МајСпејс итно да ги избришат профилите кои не ги користат, за да не се соочат со непријатна повреда на приватноста. МајСпејс беше популарен пред десетина години, но набрзо ја изгуби битката покрај Фејсбук и Твитер.Иако падна во заборав, една друштвена мрежа може да ви создаде големи проблеми. Интернет експертите повикуваат корисниците на некогаш популарната м

loading...