Доколку ја јадете ОВАА работа, ќе станете уште ПОПРИМАМЛИВИ за КОМАРЦИТЕ!

Loading...

Гнасните мали крвопијци  можат на сите да им ја упропастат  вечертта, но доколку сте се запрашале зошто некои луѓе имаат три плика, а други  завршуваат  како перничиња за игли, одговорот е едноставе.Комарците дупло почесто ги касаат луѓето кои имаат А+ крвна група отколку што ги касаат оние со други крвни групи. Најмалку им се допаѓа вкусот на В крвната група.
Тоа можеби  не можете да го промените, но сепак нешто можете- вашето мени.
Она што го јадете влиае на тоа колку  јвас ќе ве јадат.
Кога земате плескавица и во неа ставате кајмак или павлака тоа е исто како да сте им дале знак на сите комарци дека сте подгреана вечера.
Покрај потта, на вашата кожа откако ќе издете било какви млечни производи, се лачи и  млечна киселина. Комарците можат  да ја почувствуваат, а таа им е омилена.
Посебно обрнете внимание да не јадете полномасно сирење, соја или јогурт, инаку нема да можете да се ослободите од нападните комарци.Комарците дупло почесто ги касаат луѓето кои имаат А+ крвна група отколку што ги касаат оние со други крвни групи. Најмалку им се допаѓа вкусот на

loading...