Доколку сакате тој да ви пее на свадба, ќе треба добро да се искеширате

Изминативе денови во едно српско реално шоу, тема беа хонорарите кои ги земаат пејачите на свадбите. Музичарот Дамир Соломун – Дадо, кој од скоро им се придружи на останатите учесници во ова шоу, октри дека Шабан Шаулиќ заработува дури 10.000 евра за само еден час пеење на свадба.Шабан важи за крал на народната музика, а изгледа потврдата за круна ја добива со износот кој го заработува за настапи на свадби каде важи за еден од најскапо платените пејачи.Шабан важи за крал на народната музика, а изгледа потврдата за круна ја добива со износот кој го заработува за настапи на свадби каде важи за еден

Пронајдете не на следниве мрежи: