„Докторите ми рекоа дека е чудо што не сум умрела на сцена“

Loading...

Американската пејачка Кеша моментално е на лечење заради пореметување во прехраната, а нејзината мајка Пебе Себерт во најновото интервју рекла дека малку недостасувало да изгладне до смрт. „Докторите ми рекоа дека нејзиниот крвен притисок и натриум биле толку ниски што никогаш не го виделе тоа, освен во случаите кога некој има срцев или мозочен удар“ – изјавила мајката на Кеша, Пебе Себерт за магазинот „People“.
Кеша на трети јануари е примена на лечење во Чикаго заради анорексија и булимија, а Пебе за се го обвинува нејзиниот поранешен менаџер, како и продукцент.
Објаснувала дека менаџерот и преку телефон и викал на пејачката да ослаби како знае, па ако треба нека користи и дрога. Но, тој тие обвинувања ги демантирал. „Докторите ми рекоа дека нејзиниот крвен притисок и натриум биле толку ниски што никогаш не го виделе тоа, освен во случаите кога некој има с

loading...
Loading...