ДОКТОРИТЕ НЕ САКААТ ДА ГО ЗНАЕТЕ ОВА: Ослободете се од вошки со 2 состојки!

Loading...

Готово сите од нас го имаат искусено овој незгоден проблем со вошки. Ослободувањето од вошки може да биде непријатно и скапо. Постојат шампони за кои се тврди дека прават чуда, но во многу случаи се чини дека имаат спротивен ефект.На родителите посебно ќе им се допадне овој природен начин за лесно третирање на овој проблем кај децата. Овој природен лек може да ја ослободи косата од вошки за само еден ден.
Се` што ви е потребно за овој третман се неколку вообичаени нешта кои ги имате дома. Прво, ќе ви требаат чешел, бел оцет, листерин (или некоја друга течност за плакнење уста). Дополнително ќе ви бидат потребни неколку пешкири, капа за туширање и подготвени за почеток на процесот.
Прв чекор е да се измие косата со течност за плакнење уста и да се покрие со капа за туширање. Сега само треба да се пушти да стои околу еден час за да се впие во косата. Потоа се потопува косата во бел оцет и се остава да стои уште еден час. Потоа се плакне косата и темелно се чешла.На родителите посебно ќе им се допадне овој природен начин за лесно третирање на овој проблем кај децата. Овој природен лек може да ја ослободи кос

loading...