Докторот кој им го менува животот на жените? Вбризгува крв во клиторисот за максимално уживање

Loading...

Овој третман се користи и за подмладување, бидејќи тромбоцитите во крвта ги стимулираат матичните ќелии.Откако една година, себеси си вбризгувал крв во пенисот, неговата партнерка, посакала за Денот на заљубените да ѝ вбризга крв во клиторисот. Бидејќи била видно задоволена, докторот Чарлс Ранелс, одлучил повеќе да истражи околу тоа и денес им помага на жените да постигнат поголемо сексуално задоволство. Зема крв од рамењата на пациентките, која потоа центрифугално ја раздвојува во плазма богата со тромбоцити.
Дознајте повеќе во видеово:Откако една година, себеси си вбризгувал крв во пенисот, неговата партнерка, посакала за Денот на заљубените да ѝ вбризга крв во клиторисот. Бидејќ

loading...