Доле на колена: Еве ја девојката на која „падна“ Даниел Кајмакоски!

Loading...

Даниел „падна“ на згодната Ена Попов. За време на едно интервју тој се свртел кон преубавата Ена која поминувала во близина, кажува српскиот Телеграф.Сепак, иако е слатка и за кратко му го поматила умот, Даниел во блиска иднина се надева дека нема да се заљуби.
„Знаете како, јас во суштина немам многу слободно време. Секој ден имам некои состаноци, кога сакам некоја личност, сакам потполно да и посветам внимание. Ако сега се заљубам потполно ќе го загубам разумот. Затоа секој ден го молам Бога, да не се заљубам.“- изјавил Даниел. 

Кајмакоски претходно изјави и дека и покрај тоа што девојките лудуваат по него, тој предност им дава на сериозните врски, отколку на авантурите за една вечер.
Дали Даниел ќе се заљуби или не, останува да видиме.Сепак, иако е слатка и за кратко му го поматила умот, Даниел во блиска иднина се надева дека нема да се заљуби.
„Знаете како, јас во

loading...
Loading...