Џоли „удри“ по Ким Кардашијан:„ Што оваа празноглава жена си мисли дека е?“

Loading...

Анџелина Џоли нема баш убаво мислење за реалити ѕвездата Ким Кардашијан! Имено, Енџи мисли дека Ким е празноглава и лесна жена.Холивудската глумица според странските медиуми, е огорчена на Ким бидејќи таа ги коментирала случувањата во Сирија.
Ким наводно на својот профил на Твитер и ги повикала сите луѓе да го сочуваат своето ерменско село кое се наоѓа во Сирија.
Меѓутоа, напорите Ким Кардашијан не се исплателе, а Анџелина била зачудена како жена како неа можела да се меша во такви деликатни политички прашања.

Анџелина смета дека Твитер профилот на оваа реалити ѕвезда е многу опасна работа во таквите ситуации.
„Што оваа празноглава жена со лесен морал мисли дека е? Најдобро ќе биде да се држи во нејзините реалити емисии- остро кажала Анџелина.
Изгледа дека Енџи мисли дека има тапија на друштвената ангажираност и не сака никој да и се меша во „паметната работа“. Холивудската глумица според странските медиуми, е огорчена на Ким бидејќи таа ги коментирала случувањата во Сирија.
Ким наводно на својот п

loading...
Loading...