Дона Арес му пркоси на ракот: Одиме понатаму!

Loading...

Азра Колаковиќ, попозната како Дона Арес, пред скоро година дена дозна дека има карцином, но секој ден ја продолжува борбата и секогаш е храбра и со крената глава.Имала лоши и подобри денови, ја изгубила својата бујна коса, поминала голем број хемотерапии, но не се откажува.
Денеска на Фејсбук стави нова фотографија на која изгледа фантастично, а нејзината коса полека се враќа.
– Полесно е да се навикнеш да немаш коса, отколку повторно да ја имаш! Се надевам дека оваа веќе никогаш нема да отиде! Трета седмица зрачење, јас сѐ подобра! Фала Богу! Трепките растат! Одиме понатаму, напиша Дона и додаде дека канцерот уште малку и ќе исчезне.
Имала лоши и подобри денови, ја изгубила својата бујна коса, поминала голем број хемотерапии, но не се откажува.
Денеска на Фејсбук стави н

loading...
Loading...