Донација од кампањата „За хуманоста да стане навика“

Loading...

Компанијата Натусана Македонија ќе ја врачи донацијата од кампањата „За хуманоста да стане навика“ наменета за опремување на Дневниот центар за деца со аутизам.Настанот ќе се одржи утре, среда 24-ти декември во 10.30 часот во просториите на Дневниот центар за деца со аутизам лоциран на улицата Втора Македонска бригада б.б., Топанско поле (во зградата на Заводот за рехабилитација на деца и младинци).
Донацијата се состои од набавка на специјална опрема и реквизити за потребите на децата што го посетуваат центарот. Компанијата ќе ги изненади децата со посета од Дедо Мраз и делење на новогодишни пакетчиња. На настанот ќе говорат Александар Донев, генерален менаџер на Натусана
Македонија и Билјана Јарчевска в.д. директор, ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа на град Скопје.Настанот ќе се одржи утре, среда 24-ти декември во 10.30 часот во просториите на Дневниот центар за деца со аутизам лоциран на улицата Втора М

loading...
Loading...