ДОПРВА ЌЕ ИЗБИЕ ХАОС: Дуња Поповиќ ѝ возврати на Марија до тој степен што боли!

Loading...

Провокациите помеѓу Дуња Поповиќ и Марија Шерифовиќ сѐ уште се актуелни. Бидејќи Марија изјавила дека Дуња треба да биде благодарна што не добила поостри критики и дека од нејзе направила ѕвезда, Дуња одлучила да возврати.„Ниту на најголемиот непријател не би му посакала ти да го направиш ѕвезда! Не дај Боже никому Марија да го направи ѕвезда, како што мене ме направи. Ѝ благодарам на Марија, знам дека е мајка Тереза, но јас сама се борам за своето место, баш како што тоа го правев досега.
Доказ за тоа е мојата нова песна која допрва треба да излезе во јавност. Остана уште само да го финализираме спотот, па тргнувам вредно да се борам за своето место на естрадата“ – порачала Дуња.„Ниту на најголемиот непријател не би му посакала ти да го направиш ѕвезда! Не дај Боже никому Марија да го направи ѕвезда, како што мене ме

loading...